Παίζει με Παναθηναϊκό ο Ιντέγε

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν θα ασκήσει δίωξη στον Μπράουν Ιντέγε για τη φάση με τον Αλέξανδρο Κατράνη στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο Σάββατο.

Κανονικά θα παίξει ο Ιντέγε στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (6/11) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν προτίθεται να του ασκήσει δίωξη για βιαιοπραγία που τιμωρείται με ποινή τριών αγωνιστικών, ακόμη και αν γίνει καταγγελία από κάποια ΠΑΕ, για την φάση με τον Κατράνη στο φινάλε του α' ημιχρόνου με τον Ατρόμητο, το προηγούμενο Σάββατο στο Περιστέρι.

Ο διαιτητής Δημήτρης Δελφάκης έκανε παρατηρήσεις προς τον παίκτη του Ολυμπιακού, έκρινε πως δεν έπρεπε να τον αποβάλει, δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα από την στιγμή που δεν έδειξε κάποια κάρτα και η φάση δεν διέλαθε της προσοχής του ώστε να έχει δικαίωμα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να ασκήσει δίωξη.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!