Ούτε Τσόρι, ούτε Καρντόσο, ούτε Πάρντο

Χωρίς τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και πάλι θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμειναν ο φευγάτος Φελίπε Πάρντο και ο τραυματίας Όσκαρ Καρντόσο.

Ούτε Τσόρι, ούτε Καρντόσο, ούτε Πάρντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και πάλι εκτός αποστολής άφησε ο Πάουλο Μπέντο τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη εκτός έδρας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν βρίσκεται στις επιλογές του.

Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν ο φευγάτος Φελίπε Πάρντο που οδεύει - όπως όλα δείχνουν στη γαλλική Ναντ - καθώς και ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και προφυλάσσεται.

Εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο έμειναν και οι δύο Νορβηγοί της ομάδας μας, Ελαμπντελαουί και Ελιουνούσι, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά η αποστολή, αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, όπως την κατάρτισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου για την Ξάνθη.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής (8/1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK