Πανό κατά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης"

Σκληρό μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού έστειλαν οι οργανωμένοι των "ερυθρόλευκων" με πανό που κρεμάστηκε στο πέταλο του "Καραϊσκάκης". Ποιος τη γλύτωσε με ξεχωριστό πανό;

Ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι κόντρα στον Παναιτωλικό, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί έστειλαν το μήνυμά τους με σκληρό πανό κατά των παικτών λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο πέταλο, πίσω από την εστία που καθόταν ο Χουτεσιώτης το πανό έγραφε: "Παίκτες ανάξιοι για την Ολυμπιακό, λάθος που σας φέρανε να παίξετε εδώ. Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Παίκτες είστε για κλωτσιές, είστε εδώ για διακοπές!"

Μόνο ένας όμως από τους "ερυθρόλευκους" γλύτωσε από την κριτική και ήταν ο Σίλβιο Προτό, καθώς για εκείνον σηκώθηκε άλλο πανό που έγραφε: "Πρότο-ς μάγκας"...

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.