Πάρντο, Πάρντο, είσαι εδώ;

Ο Πάουλο Μπέντο θα ενεργοποιήσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τον Κολομβιανό εξτρέμ, ο οποίος μέσα στον Σεπτέμβριο είχε συνολικά 72 λεπτά συμμετοχής.

Πάρντο, Πάρντο, είσαι εδώ;

Από 15 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα ανέβει έναν "Γολγοθά". Έχει μπροστά του μία σειρά πολλών αγώνων ανά τρεις και τέσσερις μέρες. Οπότε όλοι θα χρειαστούν για τον Πάουλο Μπέντο. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους φαίνεται σε πρώτη φάση να μην τους... βλέπει!

Πάρτε μία γεύση από το βαρύ πρόγραμμα: Στις 15/10 πάει Νέα Σμύρνη, στις 20/10 φιλοξενεί την Αστάνα, στις 23/10 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στις 26/10 παίζει με τον Πλατανιά στο Φάληρο για το Κύπελλο, στις 29/10 πάει στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο, την Πέμπτη 3/11 έχει το ταξίδι στο Καζακστάν για το ματς με την Αστάνα, στις 6/11 φιλοξενεί με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για 7 παιχνίδια μέσα σε 20 μέρες! Δηλαδή ως μέσο όρο μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα ματς ανά τριήμερο.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

Δεν γίνεται λοιπόν να βγει π.χ. με μοναδικούς εξτρέμ τους Σεμπά, Ελιουνούσι και Μάριν. Όλοι θα χρειαστούν. Και ο Πάρντο και ο Μανθάτης. Ειδικά όμως ο Κολομβιανός, ο οποίος "εξαφανίστηκε" από τη 18άδα του Ολυμπιακού μετά από την κακή του εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο.

Ο Πάρντο, που έχει αποκλειστεί και από την ευρωπαϊκή λίστα, έχει παίξει συνολικά 72 λεπτά! Έχει δηλαδή τα 46 λεπτά με τον Ηρακλή και τα 26 λεπτά με τη Βέροια. Τίποτα άλλο...

ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ...

Του έχουν χρεωθεί πολλά. Ότι είχε θέμα με τα κιλά του (σ.σ. τα είχε βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού και όχι τώρα), ότι δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ότι ο Μπέντο τον έχει πολύ πίσω στις επιλογές του για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πάρντο προσπαθεί στις προπονήσεις στο Ρέντη να αλλάξει το κλίμα και να τον δει ο Πορτογάλος τεχνικός με διαφορετικό μάτι. Προς το παρόν δεν τα έχει καταφέρει. Το πιστεύει όμως ο Κολομβιανός ότι θα τα καταφέρει, ότι ειδικά στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος θα υποχρεώσει τον προπονητή του να τον έχει στις επιλογές του στους αγώνες και όχι μόνο για τα οικογενειακά διπλά.

H... ΑΓΡΙΑΔΑ

Αν αύριο ο Ολυμπιακός είχε επίσημο παιχνίδι, ο Μπέντο θα επέλεγε ξανά δύο εκ των Σεμπά, Ελιουνούσι και Μάριν. Ο 47χρονος τεχνικός εκτιμάει ότι ακόμα ο Πάρντο δεν έχει παρουσιάσει στο Ρέντη αυτά που του ζητάει και κυρίως δεν βλέπει και την απαιτούμενη "αγριάδα" στις προπονήσεις.

Ο Κολομβιανός από την πλευρά του είχε και μία συζήτηση στο περιθώριο του ντέρμπι με ανθρώπους του Ολυμπιακού που του εξήγησαν ότι τον πιστεύει ο σύλλογος.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Στο μεταξύ, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η ιστορία του Πάρντο δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Φορτούνη. Ο Κώστας έμεινε έξω από τον Ηρακλή επειδή ήταν κάπως... ράθυμος στο Ρέντη. Με τον Πάρντο είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση. Ο Μπέντο κατά κύριο λόγο τον έχει "στην απέξω" επειδή πολύ απλά τον θεωρεί λιγότερο χρήσιμο από τους υπόλοιπους εξτρέμ.

Το ότι τον έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά τον Λατινοαμερικάνο, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Κατά τη διακοπή όμως θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκηνικό... Δεν γίνεται επτά ματς μέσα σε είκοσι μέρες να βγουν με τους ίδιους και τους ίδιους. Αυτό λέει τουλάχιστον και η ποδοσφαιρική λογική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK