Πειραιά ή Σάο Πάουλο ο Αντερλάν Σάντος

Οι Ισπανοί βάζουν γερά στο κόλπο και τη βραζιλιάνικη ομάδα για τον στόπερ της Βαλένθια. Οι "νυχτερίδες" θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά στη χειρότερη τον δίνουν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, duels for the ball with Valencia's Aderlan Santos  during a Spanish La Liga soccer match at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, duels for the ball with Valencia's Aderlan Santos during a Spanish La Liga soccer match at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Στην τελική ευθεία φαίνεται πώς έχει μπει το θέμα του Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια. Ο Βραζιλιάνος στόπερ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Ισπανία, έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση των “νυχτερίδων” ότι δεν υπολογίζεται και ο μάνατζέρ του ψάχνει να του βρει ομάδα.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπει γερά στο κόλπο και όπως υποστηρίζουν στην Ισπανία, είχαν κάνει μία πρώτη κρούση για να τον αποκτήσουν με μεταγραφή, αλλά η πρόταση δεν έφτανε τις απαιτήσεις της Βαλένθια.

Στη συνέχεια αντιπρότειναν τον δανεισμό του για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2018. Μια οψιόν γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Η Βαλένθια έδειξε θετική σε αυτή την προοπτική.

Και κάπου εκεί οι Ισπανοί βάζουν γερά στο κόλπο και την Σάο Πάουλο. Οι Βραζιλιάνοι φαίνεται ότι ξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στην Βαλένθια ακόμα και για την αγορά του!

Το τι μπορεί να συμβεί, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, μιας και άμεσα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι από εκεί που οι Ισπανοί θεωρούσαν σχεδόν βέβαια τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, μπήκε σφήνα η Σάο Πάουλο και σαν να έμπλεξε τα πράγματα.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

News 24/7

24MEDIA NETWORK