Πείσμωσε και ο Καπίνο!

Ο Στέφανος Καπίνο θέλει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή και γι' αυτό ζήτησε να κάνει εξτρά προπόνηση την Δευτέρα, παρότι ο Ολυμπιακός είχε ρεπό. Ζημιά με Μπεν, πόσο μένει εκτός.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kapino EUROKINISSI

Τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τον Στέφανο Καπίνο φαίνεται πως πείσμωσαν τον διεθνή άσο, ο οποίος θέλει να βρεθεί ξανά σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησε να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Δευτέρα για εξτρά προπόνηση, παρότι η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ρεπό. Ο Καπίνο μίλησε με τον Τάκη Λεμονή και μένει να δούμε πότε θα του ξαναδώσει κάποια ευκαιρία.

ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΜΠΕΝ

Στο 13ο λεπτό του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μπεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Μία μέρα αργότερα έγινε γνωστό πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δεξιά στο ισχίο και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες, αναλόγως πως θα ανταποκριθεί το σώμα του.

Μικροπρόβλημα έχει και ο Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος παρότι είχε υποστεί κάκωση συνέχισε μέχρι το τέλος με τον Ατρόμητο, δείγμα που φανερώνει τις αρχηγικές του ικανότητες εντός αγωνιστικού χώρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK