Πλήρωσε τη ρήτρα του Μπενίτες η Κρους Ασούλ

Η Κρους Ασούλ έκανε χρήση της οψιόν που είχε συμφωνήσει όταν δανείστηκε τον Μπενίτες από τον Ολυμπιακό κι έτσι έκανε δικό της τον Παραγουανό φορ. και αποκτά τα δικαιώματά του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παραχώρησε ως δανεικό τον Χόρχε Μπενίτες στην Κρους Ασούλ, εισπράττοντας το ποσό του 1 εκ. ευρώ ως ενοίκιο, βάζοντας παράλληλα οψιόν αγοράς στη συμφωνία του με τη μεξικανική ομάδα.

Ο Παραγουανός φορ κατάφερε με τις εμφανίσεις του να πείσει τους ανθρώπους της Κρους Ασούλ για την αξία του, οι οποίοι ενεργοποίησαν την οψιόν, καταβάλλοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- στους ερυθρόλευκους το ποσό των 4 εκ. ευρώ.

Έτσι οι πρωταθλητές καταφέρνουν να γεμίσουν τα ταμεία τους από την πώληση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος, τον καιρό που αγωνίστηκε στην ομάδα, δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".