Ποια... μεταγραφή έχει "τρελάνει" τον Λεμονή!

Υπάρχει παίκτης του Ολυμπιακού που δεν ανήκει στην κατηγορία των πρωτοκλασάτων, ούτε των πιο ακριβοπληρωμένων απ' όσους αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο οποίος έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Τάκη Λεμονή, αλλά και στην ενδεκάδα των πρωταθλητών. Διαβάστε το "ποιος" και το "γιατί" στο 100% τσεκαρισμένο και αποκαλυπτικό παρασκήνιο του Contra.gr

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
olympiakos panigiriki EUROKINISSI

Υπάρχει καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού που "τρελαίνει" τον Τάκη Λεμονή και δεν είναι από τις πρωτοκλασάτες, ούτε από τις πιο ακριβές των προηγούμενων μηνών. Αποτελεί, ωστόσο, γεγονός αναμφισβήτητο κι 100% τσεκαρισμένο ότι ο έμπειρος κόουτς των "ερυθρολεύκων" πιστεύει πολύ σε έναν ποδοσφαιριστή που γούσταρε και ο Μπέσνικ Χάσι, έστω κι αν ήταν μία από τις ελάχιστες προσθήκες που δεν έγιναν με εισήγηση του Κοσοβάρου τεχνικού.

Πρόκειται για τον Λεονάρντο Κούτρη! Τον αριστεροπόδαρο πιτσιρικά μπακ, ο οποίος είχε "κλείσει" πολύ πριν ανατεθεί η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στον Χάσι. Κάποιοι λένε, μάλιστα, ότι στο διάστημα της προηγούμενης περιόδου και στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι του Ολυμπιακού ο Λεμονής είχε εκφραστεί με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννενα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κούτρης επιλέχθηκε για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και στα δύο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με Γιουβέντους και Ατρόμητο, στα οποία κάθισε στον πάγκο ο 57χρονος κόουτς. Ο Λεμονής θεωρεί ότι ο 22χρονος άσος είναι ακατέργαστο διαμάντι. Πιστεύει ότι έχει τρομερές δυνατότητες εξέλιξης παρά την απειρία του που φάνηκε και από τη λάθος τοποθέτηση στο 0-1 του Κιβρακίδη.

Εκείνο που βλέπει, ωστόσο, είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά προσόντα και τρομερή διάθεση, ο οποίος μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα αποτελεί βασική και αναντικατάσταση μονάδα στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά τα έχει μεταφέρει ήδη και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν έχει καταγωγή από τη Βραζιλία.

Δεν ξέρουμε αν στο μυαλό του Λεμονή, ο Κούτρης θα εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Γεωργάτου, όπως κάποιοι έχουν βιαστεί να προεξοφλήσουν, αλλά ότι τον πιστεύει πάρα πολύ και ότι θα συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες για να βελτιώνεται συνεχώς, είναι δεδομένο. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι τώρα ο ταχύτατος μπακ μετράει 8 συμμετοχές, πέντε ευρωπαϊκές (τέσσερις στα προκριματικά του Champions League και μία στον όμιλο), δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Γενικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη εκτιμούν πως αν ο Λεονάρντο συνεχίζει να δουλεύει έτσι όπως δουλεύει κι αν έχει την ανάλογη εξέλιξη, σταδιακά όχι μόνο θα κληθεί στην Εθνική, αλλά θα μπει και στα... μπλοκάκια σκάουτερ μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK