Ποιο "εργαλείο" πρότεινε ο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ρίχνει... ματιές και για τον Ολυμπιακό στην Λατινική Αμερική, προτείνοντας στους ερυθρόλευκους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή για τη θέση του αμυντικού μέσου. Διαβάστε ποιος παίκτης είναι (VIDEOS).

Ποιο "εργαλείο" πρότεινε ο Γκαλέτι στον Ολυμπιακό
Santiago Ascacibar

Τα ξημερώματα το Contra.gr σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και λίγες ώρες αργότερα δημοσίευμα από την Αργεντινή θέλει τον Σαντιάγο Ασκασίμπαρ της Εστουδιάντες στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ποιος είναι όμως ο 19άχρονος αμυντικός/κεντρικός μέσος; Θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην Αργεντινή, αφού με το "καλημέρα" κέρδισε τη θέση βασικού στο σχήμα της Εστουδιάντες.

Είναι γρήγορος, με εξαιρετική μεταβίβαση και άμεση αντίληψη των φάσεων στο χώρο ευθύνης του, οπότε στην πατρίδα του δεν έχουν διστάσει να τον χαρακτηρίσουν ως αντικαταστάτη του Χαβιέρ Μασεράνο!

Τον παίκτη φέρεται να πρότεινε στον Ολυμπιακό ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος εκτελεί χρέη μάνατζερ του 19άχρονου άσου και φυσικά αποτελεί τα... μάτια των ερυθρολεύκων στην Αργεντινή.

Για τον Ασκασίμπαρ, φυσικά, ενδιαφέρονται πολλά κλαμπ ανά την Ευρώπη, οπότε η αξία του αναμένεται να χτυπήσει... κόκκινο τους επόμενους μήνες, ειδικότερα αν συνεχίσει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.



News 24/7

24MEDIA NETWORK