Ποιοι στέλνουν στον Ολυμπιακό τον "αντί-Πατρίτσιο" της Σπόρτινγκ

Οι Πορτογάλοι μπλέκουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μ' αυτά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι όλα αυτά γύρω από τ' όνομα ενός τερματοφύλακα. Ποιος είναι ο 28χρονος πορτιέρε της Εστορίλ που φέρεται ν' απασχολεί τους "ερυθρόλευκους" και τρεις πορτογαλικές ομάδες.

Η "Record" από την Πορτογαλία ενέπλεξε τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του γκολκίπερ, Ρενάν Ριμπέιρο από τη Βραζιλία που αγωνίζεται στην Εστορίλ που αγωνίζεται στην β' κατηγορία του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την ιβηρική οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν την περίπτωση, περιμένοντας τις εξελίξεις με την Σπόρτινγκ, αφού τα "λιοντάρια" θέλουν τον γκολκίπερ Ριμπέιρο ως διάδοχο του Ρουί Πατρίτσιο, έχοντας προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Σημειώνεται πως το θέμα του 28χρονο με την Σπόρτινγκ "κολλάει" στο οικονομικό, αφού οι πρωτευουσιάνοι παρουσιάζονται να του προσφέρουν συμβόλαιο με αποδοχές 250.000 ευρώ ανά έτος, δηλαδή όσα παίρνει και στην Εστορίλ.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, είναι γνωστό ότι ψάχνει έναν τερματοφύλακα σε στυλ Προτό με εμπειρία. Επίσης, μαζί με την Σπόρτινγκ, τον Ριμπέιρο φέρεται να τσεκάρουν Άβε και Γκιμαράες.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.