Poll: Φτιάξε τον Ολυμπιακό του 2016-17

Ήρθε η ώρα της αξιολόγησης. Ψηφίστε ποιον θέλετε να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν με βάση την απόδοσή του φέτος.

Poll: Φτιάξε τον Ολυμπιακό του 2016-17

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και το φετινό πρωτάθλημα, δεν έχει να δώσει άλλο ντέρμπι και οι αγώνες που του απομένουν είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ενώ το Κύπελλο έχει ματαιωθεί, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Το timing είναι κατάλληλο για να σας δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσετε τη φετινή χρονιά των παικτών του Ολυμπιακού.

Στο poll που ακολουθεί μπορείτε να ψηφίσετε αν θέλετε ή όχι έναν παίκτη να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Με τη θετική ψήφο δηλώνετε την εμπιστοσύνη σας, με την αρνητική την "αποδοκιμασία" για όσα προσέφερε τη φετινή σεζόν.

Εξαιρέσαμε παίκτες που έπαιξαν αλλού ως δανεικοί (Μπενίτες, Γιαννιώτας) και τους μικρούς Σάλιακα, Τσιμίκα και Χουτεσιώτη, γιατί έχουν αγωνιστεί λίγο και θεωρούνται περισσότερο συμπληρωματικοί, όχι τακτικά μέλη της πρώτης ομάδας. Ο λόγος σ'εσάς, ποιοι αξίζουν να είναι και του χρόνου στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

News 24/7

24MEDIA NETWORK