"Πονάει" στην επίθεση ο Ολυμπιακός ενόψει Παναιτωλικού

Αρκετά τα προβλήματα για τους "ερυθρόλευκους" ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες. Έξω οι Ιντέγιε, Ελιουνούσι, Ομάρ, Ρομαό και κλασικά ο Μάριν. "Μέσα" ο Καρντόσο αν και δεν είναι 100% καλά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
cardoso EUROKINISSI SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή που επέλεξε ο Μπέντο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (18/12, 15.00) και όπως αναμενόταν είχε αρκετές απουσίες.

Ο Μπράουν Ιντέγιε έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς στους "Ζωσιμάδες" λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό. Ο Ελιουνούσι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο. Έξω είναι και οι Ρομαό, Ελαμπντελαουί εξαιτίας ενοχλήσεων που έχουν στον αστράγαλο. Στην εξέδρα θα κάτσει και ο τιμωρημένος Μποτία, αλλά και ο Μάρκο Μάριν που τον τριγυρίζει μία ίωση. Ανέτοιμος κρίθηκε ξανά ο Καπίνο.

Αντιθέτως, μέσα είναι ο Καρντόσο που προορίζεται για να καλύψει το κενό του Ιντέγιε, με τον Παραγουανό όμως να μην είναι στο 100%, καθώς έχει μικροενοχλήσεις, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) στην χριστουγεννιάτικη γιορτή, παραπονιόταν για... πονόλαιμο!

Αναλυτικά η 18άδα: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK