Πρόλαβε τους μάνατζερ και "έδεσε" τον Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μάριο Βρουσάι την ώρα που όλη η μανατζερική αγορά πάλευε για την υπογραφή του νεαρού για τον στείλουν πακέτο σε συλλόγους του εξωτερικού.

Πρόλαβε τους μάνατζερ και "έδεσε" τον Βρουσάι ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Την πλέον κατάλληλη στιγμή έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μάριο Βρουσάι ο Ολυμπιακό.

Ολοι οι Ελληνες ατζέντηδες με επαφές στο εξωτερικό είχαν προσεγγίσει τον 18χρονο, που είναι σούπερ ταλέντο, για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του και να δουλέψουν την περίπτωσή του για ξένο σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός όμως πρόλαβε και "έδεσε" τον παίκτη για τον οποίο, όσοι τον έχουν παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, μιλούν με θερμά λόγια για την αξία του.

Ποιος είναι

Ο Βρουσάι γεννήθηκε στην Αλβανία αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και έχει πάει σχολείο στην Ναύπακτο. Με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είχε την περίοδο 2015-16 19 συμμετοχές και 10 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20.

Την φετινή περίοδο (2016-17) έχει αγωνιστεί και στα τρία ματς Πρωταθήματος και έχει σκοράρει και στα τρία από μια φορά (Βέροια, Ηρακλής, Λάρισα).Πρόσφατα κλήθηκε από τον Γιάννη Γκούμα στην εθνική Νέων της Ελλάδος για τα φιλικά παιχνίδια με την Σκοτία στην Κόρινθο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK