Προπηλάκισαν τον αναλυτή του Ολυμπιακού οπαδοί του Ατρομήτου

Θύμα επίθεσης από οπαδούς του Ατρομήτου έπεσε ο αναλυτής του Ολυμπιακού την ώρα που έφευγε από την κερκίδα. Γλίτωσε τα χειρότερα χάρη σε παρέμβαση σε ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Ένα πολύ άσχημο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή.

Άτυχος πρωταγωνιστής ο αναλυτής των "ερυθρολεύκών", Γιώργος Μαρτάκος, ο οποίος την ώρα που έφευγε από την κερκίδα του δημοτικού σταδίου Περιστερίου δέχτηκε επίθεση επειδή φορούσε μπουφάν με διακριτικά του Ολυμπιακού.

"Μ@@@ κουφ@@@, τι θέλεις εδώ με τη μπλούζα του Ολυμπιακού", του φώναξαν κάποιοι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας, με τον αναλυτική της πειραϊκής ΠΑΕ να δέχτεαι επίθεση με γροθιές και να πέφτει στις σκάλες και να χρειάζεται η επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας για να απομακρύνουν τους οπαδούς του Ατρομήτου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως γλίτωσαν τον άνθρωπο από τα χειρότερα...

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.