Προβλήματα για Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον Μάρκο Σίλβα μετά από την προτελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

Προβλήματα για Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό
Ελαμπντελαουί-Ντουρμάζ-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τζίμι Ντουρμάζ δεν έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή, με συνέπεια να μειώνονται οι ελπίδες να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν μέρος της προπόνησης στου Ρέντη και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα και παρότι υπάρχει ακόμα μία προπόνηση πριν από τον αγώνα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ ακολούθησε κι αυτός ατομικό πρόγραμμα, με συνέπεια να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή με τη σειρά του.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξιό τετρακέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης, με συνέπεια να χάσει κι αυτός ένα μέρος της προπόνησης.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30. Ακολούθως, ο Μάρκο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Derby stories by Zastro

Σίλβα: "Δεν θα έπαιρνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Κακόβουλα άτομα θέλουν να προκαλέσουν διακοπή!"

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK