Πρώτη με Βέργο, Ρισβάνη και Κούτρη

Πρώτη με νέα πρόσωπα στον Ολυμπιακό, αφού στην συγκέντρωση στην Τετάρτης (14/6) το "παρών" έδωσαν οι νέοι Σισέ, Ρισβάνης, Κούτρης και οι... παλιοί "νέοι" Βέργος, Μεγαρίτης και Σκαφίδας. Στο γκρουπ και ο Παϊτίμ Κασάμι.

Την πρώτη τους γνωριμία με τον Μπέσνικ Χάσι είχαν οι πρώτοι 20 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό (έλλειπαν οι διεθνείς), οι οποίοι πέρασαν αρχικά από ιατρικές εξετάσεις στο Metropolitan (αιματολογικά κ.α.) και στη συνέχεια μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Εκεί, χωρίστηκαν σε γκρουπ και πέρασαν από εργομετρικά. Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν τα τεστ και μετά θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία.

Την Τετάρτη, πάντως, από εξετάσεις πέρασαν οι: Μποτία, Μπουχλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, και Κασάμι.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...