Πρώτη Ουζουνίδη με Ιμπαγάσα δίπλα του!

O Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκαλύπτει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται μία "ανάσα" από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, έχοντας για άμεσο συνεργάτη τον Αριέλ Ιμπαγάσα. "Σκάει" μεταγραφή μέσα στις επόμενες ώρες!

Πρώτη Ουζουνίδη με Ιμπαγάσα δίπλα του!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει βρεθεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές κοντά στον "κόκκινο" πάγκο, είναι ο διάδοχος του Βίκτορ Σάντσεθ για την τεχνική ηγεσία, με την απόφαση της ΠΑΕ να ανακοινώνεται επίσημα τις προσεχείς ώρες.

Ο 47χρονος κόουτς για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη στην Πλατεία Αλεξάνδρας, αποτελεί τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν κόουτς που να ξέρει τα... κατατόπια και τις απαιτήσεις, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα, αλλά και μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή θα είναι ο "στρατηγός" Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι δύο τους, άλλωστε, συνεργάστηκαν πέρυσι στον Πανιώνιο και από τότε υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεύτερος βοηθός θα είναι ο Μπλένταρ Κόλα, όπως και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη, ανέλαβε να ενημερώσει άμεσα σχετικά με τις προτεραιότητές του στα μεταγραφικά, ώστε κάποιες κινήσεις να ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας και να δηλωθούν στη νέα λίστα της UEFA για τα ματς με την Αρούκα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη μεταγραφή θα σκάσει μέσα στις επόμενες ώρες, μπορεί και έως το βράδυ! Ακούγεται έντονα, μάλιστα, ότι Παρασκευή ή το πιθανότερο Σάββατο η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι γίνεται προσπάθεια να μην πάει χαμένη ούτε μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!
Τα ζευγάρια των πλέι οφ του Europa League
Το προφίλ της Αρούκα
Βεργέτης: "Έβγαλε... αρρώστια ο Ολυμπιακός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK