Πώς αντέδρασαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στην απόφαση για Λάζαρο

Η... ερμηνεία των όσων ανακοίνωσε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τη μία ο Ολυμπιακός, από την άλλη η ΑΕΚ και στη μέση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ίσχυε ή όχι το συμβόλαιό του με την Ένωση; Έπραξαν νομίμως οι "ερυθρόλευκοι" υπογράφοντας μαζί του;

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ανέλαβε την υπόθεση και μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής έκρινε πως το συμβόλαιο που είχαν εμφανίσει οι "κιτρινόμαυροι" ως αποδεικτικό στοιχείο είναι άκυρο, παρέπεμψαν ωστόσο τα... επόμενα στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας έκαναν λόγο για " απόλυτη δικαίωση του ποδοσφαιριστή, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις". Επί της ουσίας έκαναν λόγο για νίκη, χωρίς πάντως ν' ανεβάσουν πολύ τους τόνους της αντιπαράθεσης, κρίνοντας πως έχουν το πάνω χέρι.

Η επίσημη ΑΕΚ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση υποστηρίζοντας σε άλλο τόνο, πολύ πιο επιθετικό ότι " ουδεμία έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών! Και πώς να μας προκαλέσει, αφού είχαν σπεύσει να μας... ενημερώσουν μέσω διαρροής προς τον ερυθρόλευκο Τύπο, κάτι που εκτός από πρωτοφανές είναι απόλυτα ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο η συγκεκριμένη Επιτροπή χειρίστηκε την υπόθεση.

Απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαψευστήκαμε και επιφυλασσόμεθα πλέον για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να υπάρξει επιτέλους δικαστική επίλυση της διαφοράς με εφαρμογή των κανόνων δικαίου και εξέταση όλων των νομικών παραμέτρων που θέσαμε με το υπομνημά μας, αφού η συγκεκριμένη Επιτροπή το μόνο που έκανε ήταν διαρροές..."

Ελπίζει δηλαδή ότι η πρωτόδικη αυτή απόφαση θα ανατραπεί.

Η απάντηση του Ολυμπιακού στα παραπάνω ήρθε μέσω θέσης.

Όπως έλεγαν μεταξύ άλλων " η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την προσφιλή τακτική της, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησης, μιας απόφασης που και η ίδια η ΑΕΚ γνώριζε, από την αρχή, ότι θα είναι υπέρ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού, γιατί αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο. Δεν υπάρχει σοβαρός νομικός σε αυτή τη χώρα που δεν θα μπορούσε να δει ότι σε αυτή την υπόθεση η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη, ενώ είναι γνωστό ότι η ΕΕΟΔ έχει βγάλει σωρεία αντίστοιχων αποφάσεων".

Σε άλλο σημείο υποστήριζαν πως " έχουν γραφτεί για τη δήθεν σχέση του Ολυμπιακού και του ηγέτη του με ανθρώπους που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με την ΕΕΟΔ, είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας της διοίκησης της ΑΕΚ", καταλήγοντας ότι " δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι αν ο Λάζαρος είχε την προσφορά που είχε στην ΑΕΚ, τα τελευταία χρόνια, στη δική μας ομάδα, δε θα έφευγε ποτέ. Και αυτό το ξέρουν καλά και το γνωρίζουν και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK