Ρομπέρτο: "Δεν μας έχει επηρεάσει η κρίση"

Ο Ρομπέρτο μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για τη νέα σεζόν που αρχίζει μέσω της προετοιμασίας στην Ελλάδα και τόνισε πως παρά την κρίση, δεν έχει επηρεαστει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μιλώντας στον "Cadena Cope":

"Από την ομάδα μάς καθησύχασαν. Προφανώς εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε καλύτερες συνθήκες και σίγουρα είμαστε πιο απομονωμένοι από όλα αυτά, αλλά δεν είναι δυνατόν να μένουμε ανεπηρέαστοι. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Μπορώ να διαβεβαιώσω πως όσοι είμαστε στην Ελλάδα είμαστε ήρεμοι. Ειδικά στον Ολυμπιακό υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι σκεπτικοί, κάποιοι με ρωτούν και τους απαντώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μην έρθουν. Η χώρα έχει προβλήματα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο".

Κληθείς να απαντήσει σε σενάρια που τον θέλουν να αφήνει τον Ολυμπιακό, είπε: "Υπήρχαν φήμες για εμένα και ενδιαφέρον ομάδων, αυτά συμβαίνουν, αλλά εγώ είμαι στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Θα ήθελα κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ισπανία, είναι η πατρίδα μου, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα".