Σάντσεθ: "Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία των νεαρών παικτών της ομάδας, αλλά και την αγωνιστική άνοδο των ποδοσφαιριστών του.

Σάντσεθ: "Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα"

Μετά το τέλος του φιλικού με την Γάνδη (2-2), ο Βίκτορ Σάντσεθ δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι γενικά από την πολύ καλή δουλειά που έγινε. Ήταν ένα έντονο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η Γάνδη είναι καλή ομάδα.

Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε καλή σεζόν πέρυσι. Και φέτος θα τα πάει καλά. Είμαστε χαρούμενοι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Επίσης είχαμε καλό επίπεδο στη φυσική μας κατάσταση.

Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας όμως βελτιωνόμαστε. Παίξαμε και στην αντεπίθεση, είχαμε και καλές κατοχές μπάλας. Επίσης είχαμε περισσότερες ευκαιρίες απ’ αυτούς για να σκοράρουμε.

Και μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο ουσιαστικά για ματς εκτός έδρας για μας. Κάναμε καλή δουλειά. Υπήρξε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Χαίρομαι για την πρόοδό μας. Κάνουν σκληρή δουλειά όλα τα παιδιά", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για το ντεμπούτο του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια και την εμφάνιση των νεαρών παικτών, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν σαφής:

"Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι ξεχωριστά στα άτομα. Για μας σημαντική είναι η ομάδα. Για τον Ντε λα Μπέγια είμαστε σίγουρα ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που κάνει σοβαρή δουλειά στην προπόνηση.

Όσον αφορά στους πιο νεαρούς παίκτες, είμαστε χαρούμενοι με τη γενικότερη στάση τους. Μας αρέσουν. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι' αυτούς. Αν οι νέοι παίκτες συνεχίσουν έτσι θα γίνουν σημαντικοί για μας.

Εμείς πρέπει να τους φροντίσουμε. Να τους προστατέψουμε. Οι νέοι παίκτες έχουν το ταλέντο αλλά πάντα πρέπει να τους προστατεύουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Άνθρωποι γύρω από το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι εύκολο να τους επηρεάσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK