Σεφτέ ο Λάζαρος και... πειράματα με Χατζισαφί - "Φέτφα"

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με νίκη το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Γκεζτεπέ στο Arnhem. Το γκολ ο Χριστοδουλόπουλος στο 13'.

Σεφτέ ο Λάζαρος και... πειράματα με Χατζισαφί - "Φέτφα"

Στο τελευταίο του φιλικό για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 της Γκεζτεπέ στο Sportpark Schuytgraaf, με τον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει το μοναδικό τέρμα του φιλικού.

Η αναμέτρηση στο Arnhem διεξήχθη στην σκιά της τραγωδίας που βιώνει η Ελλάδα μετά τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αν. Αττική, με τους οπαδούς της Γκεζτεπέ να στέλνουν μήνυμα στήριξης με ένα πανό που έγραφε "Pray for Greece".

Σεφτέ ο Λάζαρος και... πειράματα με Χατζισαφί - "Φέτφα"

Η τουρκιή ομάδα επίσης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πανό που έγραφε στα ελληνικά "Περαστικά γείτονα!" και το οποίο κράτησαν μαζί οι παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός ερχόταν από δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Γκενκ και Αϊντχόφεν, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες με σκορ 4-0. Με τα αγωνιστικά προβλήματα των Πειραιωτών, ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία, να δημιουργούν μεγαλύτερη ανησυχία ακόμη και από την έκταση της ήττας κόντρα σε Βέλγους και Ολλανδούς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε μια ακόμη πειραματική ενδεκάδα, δοκιμάζοντας πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους. Όπως με την τοποθέτηση του Χατζισαφί στον άξονα δίπλα στον Ανδρούτσο και την χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη ως "δεκάρι", πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Με τον Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξνα στο σκορ στο 13' και πήγαν στην ανάπαυλα έχοντας το μίνιμουμ προβάδισμα του ενός γκολ.

Βελτιωμένοι οι Πειραιώτες αμυντικά, η Γκεζτεπέ δεν είχε την ποιότητα να απειλήσει όπως οι Γκενκ και Αϊντχόφεν, έτσι ο Χουτεσιώτης πέρασε ένα ήσυχο (μια τελική η τουρκική ομάδα) πρώτο 45λεπτο στο Sportpark Schuytgraaf.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος (71' Μάνος), Ανσαριφάρντ.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Ταμέρ Τούνα): Γκεκτούγκ, Ανταμά Τραορέ, Ουάλας, Σινεμρέ, Γκασάμα, Πόκο, Κάστρο, Ενγκάντο, Ταϊφούρ, Ακμπουνάρ, Γκουφράν.

Πηγή: Sport24.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK