Σεμπά: "Να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά"

Ο Σεμπά μίλησε για τη νίκη επί της Άρσεναλ και υποστήριξε ότι έζησε έντονα την επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας ότι στόχος είναι να πάει ο Ολυμπιακός ψηλά.

Σεμπά: "Να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για το πως έζησε την νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο: «Πολύ έντονα! Ήταν μία σπουδαία βραδιά για όλους μας στην ομάδα. Μία νίκη είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και όλοι είμαστε πρωταγωνιστές. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι παραπάνω από τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε πραγματικά ως ''ένα''! Όλοι για το διπλανό μας, για τον συμπαίκτη δίπλα μας. Τα δώσαμε όλα! Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό που πετύχαμε. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις μέσα στην έδρα της Άρσεναλ».

Για την δική του απόδοση: «Δεν είχα καθόλου χρόνο να το σκεφτώ... Καθόλου. Βλέπω και ξαναβλέπω το ματς, αλλά δεν εστιάζω μόνο σε αυτά που έκανα εγώ. Βλέπω συνολικά την προσπάθειά μας. Ήταν πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια επί 90 λεπτά. Και όταν στιγμιαία χάναμε τη συγκέντρωσή μας, επανερχόμασταν και βρίσκαμε το δρόμο μας».

Για την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού στις ισοφαρίσεις της Άρσεναλ: «Χρειάζεται, όπως είπα ξανά, μέγιστη συγκέντρωση. Προσήλωση στο πλάνο, σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Την είχαμε και καταφέρναμε να αντιδράμε κάθε φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό έπαιξε ρόλο και στο να μειώσουμε στο ελάχιστο την αυτοπεποίθηση της Άρσεναλ. Από κάποια στιγμή και μετά φαινόταν πως ό,τι και να κάνουν θα έχουμε την απάντηση!».

Για το αν η νίκη ήταν απάντηση στους επικριτές τους: «Δεν ασχολούμαστε με εκείνους που προσπαθούν να μειώσουν τη δουλειά μας. Η καλοπροαίρετη κριτική πάντα είναι καλοδεχούμενη και δεν νιώθουμε ότι πρέπει να απαντήσουμε σε κάποιον. Είμαστε υπόλογοι απέναντι στον προπονητή και τους εαυτούς μας. Θέλουμε όλοι μαζί να πάμε τον Ολυμπιακό ψηλά. Μόνο ο κακός εαυτός μπορεί να μας σταματήσει, αφού είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και διάθεση να παίξουμε καλή μπάλα. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη πιο μεγάλο».

Για το αν η Άρσεναλ έχει ξεχαστεί: «Ναι, προλάβαμε. Τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Τίποτε άλλο. Όλο μας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Θέλουμε να νικήσουμε σε αυτό το ματς για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με 6x6. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε και πάλι πρώτοι και για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε νίκες. Ειδικά τώρα που είναι νωρίς και θέλουμε να μπούμε μπροστά στην κούρσα για τον τίτλο. Αφήνουμε πίσω μας την Άρσεναλ και πάμε για να δώσουμε μια μάχη στην Τούμπα για το πρωτάθλημα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK