Σίλβα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε τη φανέλα"

Ο Μάρκο Σίλβα σχολίασε την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού, στάθηκε στην απουσία του κόσμου εξαιτίας της τιμωρίας των "ερυθρόλευκων", ενώ αποκάλυψε πώς διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τους παίκτες του.

Σίλβα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε τη φανέλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Πανθρακικό, τον οποίο και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως, παρότι η ομάδα έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, είναι υποχρεωμένη να παίρνει τις νίκες για την τιμή της φανέλας.\

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς κόντρα στον Πανθρακικό: "Πραγματικά η υποχρέωση η δική μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο σε άδειο γήπεδο για ακόμα μία φορά. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τιμάμε αυτήν την φανέλα κάθε φορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα".

Για το κεκλεισμένων των θυρών: "Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα ούτε για κανέναν. Η θέση μου δεν είναι αυτή που μου δίνει την ευκαιρία να μιλάω γι' αυτό. Είναι άσχημο όλο αυτό. Ειδικά για εμάς που παίζουμε με γεμάτο γήπεδο. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε ιδέες από άλλα πρωταθλήματα, αλλά δεν είναι αυτή η θέση μου και η δουλειά μου".

Για το πώς κρατάει τους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο: "Υπάρχει κάτι που τους λέω πάντα. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και έχουμε μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα. Όποιος, όμως, εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό πρέπει πάντα να παίζει για να κερδίζει αλλά και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Αυτό λέω στους παίκτες μου. Πρέπει πάντα να αποδεικνύουν πως είναι πρωταθλητές".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Πανθρακικός 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK