Σίλβα: "Ελπίζω να μην συμβεί το Grexit"

Για το ενδεχόμενο ενός Grexit, τον Βέλλιο και τη νίκη του Ολυμπιακού στο "Καυτανζόγλειο" μίλησε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου.

Σίλβα: "Ελπίζω να μην συμβεί το Grexit"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για το τελικό σκορ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής έγινε ανταγωνιστικός σε κάποιες φάσεις. Εμείς κερδίσαμε γιατί είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Είμαστε πρωταθλητές και έπρεπε να το αποδείξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη και το καταφέραμε".

Για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις: "Δεν είμαι σε θέση να έχω άποψη για το δεύτερο γκολ. Είναι μία φάση που έγινε μακριά μου και δεν έχω δει καν ριπλέι. Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ είναι στη δικαιοδοσία του διαιτητή. Η γνώμη μου είναι πως δεν είναι κόκκινη κάρτα".

Για τον Βέλλιο: "Είναι ένας παίκτης που βοήθησε πολύ τον Ηρακλή, καθώς έχει πετύχει σπουδαία γκολ. Δεν συνηθίζω όμως να σχολιάζω άλλους παίκτες. Είμαι εδώ για να σχολιάσω παίκτες που ανήκουν στη δική μου ομάδα".

Για τα 101 γκολ του Ολυμπιακού: "Είναι σημαντικό πως ξεπεράσαμε τα 100 γκολ. Πολύ σημαντικό για την ομάδα. Πολύ σημαντικό είναι πως δεχτήκαμε και πολύ λίγα γκολ. Είμαστε ομάδα που προκαλεί το γκολ και παίζουμε με συμπαγή άμυνα. Έχουμε ποιότητα και όλα αυτά τα στοιχεία το αποδεικνύουν".

Αν το Grexit επηρεάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό: "Είναι ένα ενδεχόμενο που δεν είναι σίγουρο ακόμα. Έχω την ελπίδα πως δεν θα συμβεί. Σημασία έχει το μέλλον των ομάδων και της Εθνικής ομάδας. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άσχημο να συμβεί, θα έλεγα καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο δεν έχει σημασία το τι θα γίνει με εμένα ή με άλλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ηρακλής - Ολυμπιακός 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK