Σίλβα: "Hμασταν αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί"

Ικανοποιημένος για 80 λεπτά έμεινε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη νίκη με 5-2 στην έδρα του Παναιτωλικού. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Σίλβα: "Hμασταν αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχασε την χημεία της και πέτυχε πέντε γκολ: "Η αλήθεια είναι ότι αυτό προσπαθούμε, αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε το ίδιο καλοί όποιος και να παίξει. Θέλαμε όποιος παίκτης έπαιζε να είναι σε θέση να ξέρει το παιχνίδι μας. Είναι κάτι που το είχαμε κάνει και κατά την διάρκεια της χρονιάς. Υπήρξαν στιγμές που είδαμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, το απόλαυσε όποιος το είδε και μπήκαν και πολλά γκολ".

Για το ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν πολύ αποτελεσματικός: "Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε εδώ γιατί έχουμε δει τα αποτελέσματα του Παναιτωλικού και γιατί τον είχαμε δει και στο παιχνίδι στην έδρα μας. Γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Έπρεπε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας. Θέλαμε να έχουμε κίνητρο, θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που το κερδίσαμε. Θέλω να σχολιάσω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου από τα 80 λεπτά του παιχνιδιού.

Αυτό που είδα στα τελευταία δέκα λεπτά δεν μου άρεσε καθόλου. Είδα μία ομάδα που δεν ήταν συγκεντρωμένη και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Παρόλα αυτά συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μας για την συγκέντρωση που έδειξαν. Όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού πρέπει να την σέβεται γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι κάτι που το κάνουν οι παίκτες μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Για να απαντήσω και στην ερώτηση σας πραγματικά ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί".

Για τον αν του θύμισε το γήπεδο του Παναιτωλικού κάτι από την προηγούμενη ομάδα του την Εστορίλ που ήταν προπονητής: "Σίγουρα τα χρώματα ήταν αυτά που μου θύμιζαν την Εστορίλ. Είναι ένας σύλλογος που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα και είναι πολύ σημαντικός για εμένα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

News 24/7

24MEDIA NETWORK