Σκάουτερ στον Ολυμπιακό ο Γκαλέτι

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ανακοίνωσε την Τετάρτη (3/9) ο Ολυμπιακός, με τον Αργεντινό να εκτελεί χρέη σκάουτερ για τη Λατινική Αμερική.

Σκάουτερ στον Ολυμπιακό ο Γκαλέτι
INTIME SPORTS

Μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού αποτελεί από την Τετάρτη (3/9) ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος θα εκτελεί χρέη σκάουτερ για τη Λατινική Αμερική.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη και διευθετήθηκε η εκκρεμότητα που υπήρχε ανάμεσα στον Σύλλογο και τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με τα παραπάνω, ο Αργεντινός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο για όλη την αγάπη που μου δίνει κι ελπίζω να συνεργαστώ και να βοηθήσω την ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά.

Είμαι πολύ ευγνώμων στον Πρόεδρο. Ξέραμε ότι αν καθόμασταν έστω 5 λεπτά να μιλήσουμε οι δυο μας, το πρόβλημα θα λυνόταν, γιατί και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα για τον τρόπο που μου φέρθηκε".

Θυμηθείτε μερικά από τα γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

News 24/7

24MEDIA NETWORK