Σπρωξιές, προκλήσεις και απειλές καταγγέλει ο Ολυμπιακός!

Ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία και η μη έναρξη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός προκάλεσε ένταση στα αποδυτήρια της Τούμπας, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να κάνουν φοβερές καταγγελίες!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ενός κακού μύρια έπονται... Το ρολό ταμειακής μηχανής που εκτοξεύτηκε από οπαδό του ΠΑΟΚ από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας προκάλεσε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, με τον Ισπανό τεχνικό να διακομίζεται στο νοσοκομείο και το μεγάλο ντέρμπι για την 23η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή να μην αρχίζει ποτέ.

Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελίες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, υπήρχε σπρώξιμο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, στον Σάββα Θεοδωρίδη, και χρειάστηκε η παρέμβαση των Καραπαπά, Μοδέστο και Δουρέκα για να απομακρύνουν τον Σλοβάκο από το σημείο και να προστατεύσουν τον αντιπρόεδρο της ομάδας τους.

Πέρα όμως από την επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας καταγγέλουν ότι υπήρξαν και απειλές από την πλευρά του Μάκη Γκαγκάτση, με τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να λέει σύμφωνα με τις ερυθρόλευκες μαρτυρίες: "Πώς θα φύγετε από εδώ; Θα χορτάσετε πέτρες".

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού ο γιατρός του αγώνα που κλήθηκε να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του, φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

Από τον "δικέφαλο" πάντως διαψεύδουν τα όσα λένε οι "κόκκινοι" τονίζοντας πως είναι πρόκειται για στημένες συμπεριφορές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK