Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Μήτρογλου

Η Λίβερπουλ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο κορυφής και δεν είναι μόνο οι "ερυθρόλευκοι" του Πειραιά που ρίχνουν κατά καιρούς "ματιές" στο έμψυχο δυναμικό του αγγλικού συλλόγου, αλλά φαίνεται και πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κοιτάζει προς του Ρέντη.

Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Μήτρογλου

"Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σκοράρει για πλάκα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και έχει πετύχει τέσσερα χατ τρικ μέχρι τώρα, ενώ έχει και τρεις ασίστ", τόνισε η ιστοσελίδα "football.co.uk". Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως, αν και η Λίβερπουλ έχει στην επίθεση τους Λουίς Σουάρες, Ντάνιελ Στάριτζ και ως εναλλακτική επιλογή τον Ιάγκο Άσπας, εντούτοις εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Οι άλλοι τέσσερις παίκτες που φέρεται να απασχολούν την αγγλική ομάδα είναι ο 22χρονος Ισπανός Κρίστιαν Τέγιο (Μπαρτσελόνα), ο 23χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού Λασινά Τραορέ (Ανζί), ο 25χρονος Βραζιλιάνος Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης) που είναι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο 21χρονος Ισπανός Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ Μαδρίτης).

Από τον Ολυμπιακό είναι κατηγορηματικοί ότι δεν έχει υπάρχει μέχρι σήμερα επίσημη πρόταση για την πώληση του Μήτρογλου και το ίδιο υποστηρίζει και ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Άλλωστε, ακόμη δεν βγήκε ο Οκτώβριος και οι ξένοι σύλλογοι που παρακολουθούν στενά τον 25χρονο σέντερ φορ, αν και εφόσον κάνουν την κίνησή τους αυτή θα γίνει μετά από τουλάχιστον δύο μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK