Στη Ν. Σμύρνη ήξεραν για... Ιντέγε από τις 10 Ιανουαρίου!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έγινε ξαφνικά “Νοστράδαμος”, αλλά στους ανθρώπους του Πανιωνίου πριν από 40 μέρες είχε εκμυστηρευτεί ότι θα έφευγε ο Νιγηριανός από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον αστικό μύθο της Νέας Σμύρνης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προκύπτει από τη Νέα Σμύρνη και όχι από τον Ολυμπιακό. Ούτε καν από τον ίδιο τον Ανσαριφάρντ. Και το γράφουμε αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Η μεταγραφή του Ιντέγε στην Κίνα είναι στην τελική της ευθεία και αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για μία εξέλιξη που λίγο – πολύ ήταν και αναμενόμενη. Άλλωστε από αρχές Φλεβάρη είχαν ξεκινήσει ήδη τα (γεμάτα νόημα) ρεπορτάζ ότι ο Αφρικανός δύσκολα θα έμενε στο Ρέντη. Ήταν μία εξέλιξη που την περίμεναν ακόμα και στη... Νέα Σμύρνη!

Τι ακριβώς εννοούμε; Στις 10 Ιανουαρίου στο περιβόητο ραντεβού των ανθρώπων του Πανιωνίου με τον Ανσαριφάρντ και τον μάνατζέρ του, εκεί όπου ο Ιρανός επιθετικός τούς αποκάλυψε ότι αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό, είχε γίνει μία ωραία συζήτηση με αρκετό... ζουμί.

Μέχρι και εκείνη την ημέρα γινόταν ένας χαμός για τους λόγους που ο Ανσαριφάρντ ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο να φορούσε τα ερυθρόλευκα. Ήξερε ότι με την παρουσία των Ιντέγε και Καρντόσο πολύ δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Η αλήθεια είναι ότι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του και στην πράξη, αφού πράγματι ο Μπέντο τον είχε είτε στον πάγκο, είτε (πολύ περισσότερο) στην εξέδρα εδώ και ενάμισι μήνα.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου λοιπόν ξαφνιάστηκαν όταν άκουσαν τον Καρίμ να τους λέει ότι “πάω στον Ολυμπιακό”. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την... Πλατεία, ο Ανσαριφάρντ επέλεξε να πάει στους Πειραιώτες γιατί ήταν σίγουρος ότι εώς το τέλος της σεζόν δεν θα παρέμενε 3η επιλογή στους φορ.

Τους αποκάλυψε ουσιαστικά ότι ένας εκ των Ιντέγε ή Καρντόσο θα αποχωρούσε τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Και ας μην γελιόμαστε. Για τον Ιντέγε γινόταν ολόκληρος ντόρος εκείνη την περίοδο και όχι για τον Καρντόσο παρά τα όσα ακούγονταν για Άραβες και Ασιάτες γενικότερα. Οι Κινέζοι καραδοκούσαν από τις αρχές Δεκεμβρίου για τον Ιντέγε και είχαν κάνει την προεργασία τους. Δεν ήταν ξαφνικό όλο αυτό που συνέβη τις τελευταίες ώρες με τον Αφρικανό.

Με λίγα λόγια, ο Ανσαριφάρντ είπε ουσιαστικά στους ανθρώπους του Πανιωνίου ότι “πάω στον Ολυμπιακό, γιατί σε λίγο καιρό θα είμαι 2η επιλογή στα μάτια του κ. Μπέντο και όχι 3η”. Προφανώς και δεν τα έβγαλε όλα αυτά από το κεφάλι του. Προφανώς και κάτι του είχαν πει από τον Ολυμπιακό. Ότι τέλος πάντων ήταν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ιντέγε από το λιμάνι. Βλέπετε, ήξεραν και στον Πειραιά ότι ο Ιντέγε έκανε εδώ και πολύ καιρό διάφορες κινήσεις μαζί με τον μάνατζέρ του, για να πάει στην Κίνα. Το κυνήγησε, το ήθελε και το πέτυχε απ' ό,τι φαίνεται!

Για αυτό το λόγο λοιπόν στον Ολυμπιακό έτρεξαν την υπόθεση του Καρίμ και τον έντυσαν στα ερυθρόλευκα. Τον πιστεύουν τον Ιρανό στο Ρέντη, τον γουστάρουν και εκτιμούν ότι στο τέλος θα τους βγει και καλύτερος από τον Ιντέγε.

Στο μεταξύ, σε εκείνη την περιβόητη συζήτηση του Καρίμ με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, κατάλαβαν στη Νέα Σμύρνη ότι το καλοκαίρι θα φύγει και ο δεύτερος επιθετικός από τον Ολυμπιακό, δηλαδή ο Καρντόσο!

Και πράγματι, έτσι όπως πάει τη δουλειά ο Παραγουανός, θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση αν μείνει και για δεύτερη σεζόν στο λιμάνι! Οπότε, λέτε να δούμε τον Ανσαριφάρντ να είναι ο πρώτος επιθετικός του Ολυμπιακού την περίοδο που οι Πειραιώτες θα προετοιμαστούν για τα προκριματικά του Champions League; Διόλου απίθανο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK