Στην Αθήνα ο... ερυθρόλευκος Ζιλέ

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ έφτασε λίγο μετά τις 16.00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στα αστέρια του Champions League. Κάτι που άλλωστε έδειξε με το "καλημέρα" φορώντας ένα κόκκινο καρό πουκάμισο με... αστέρια και άσπρο παντελόνι.

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) ο Βέλγος μέσος Γκιγιόμ Ζιλέ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος πρώην άσος της Ναντ θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν μόνιμο κάτοικο Πειραιά, αφού φυσικά πρώτα περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δεν θα μείνει όμως μόνος του στην Αθήνα, αφού μαζί του ήρθε και η πανέμορφη ξανθιά σύντροφός του, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της και το κοριτσάκι τους.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η στυλιστική επιλογή του Βέλγου, ο οποίος φόρεσε κόκκινο καρό πουκάμισο και άσπρο παντελόνι, ενώ είχε στο λαιμό του πουκαμίσου του και αστέρια. Εκεί ακριβώς όπου θέλει να βρεθεί και ο Ολυμπιακός, στα.... αστέρια του Champions League.