Στην ευρωπαϊκή λίστα με το αγαπημένο του νούμερο ο Νάτχο

Ο Μπίμπαρς Νάτχο θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με την Λουκέρνη καθώς δηλώθηκε στη λίστα της UEFA αντί του Ευαγγέλου. Ποιο νούμερο επέλεξε να φοράει.

Δύο μολις 24ωρα πριν από την πρώτη μάχη με την Λουκέρνη, ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε για αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα που είχε δώσει αρχικά στην UEFA.

Στην "ερυθρόλευκη" λίστα για τους αγώνες με τους Ελβετούς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League μπήκε ο Μπίμπαρς Νάτχο, που πήρε τη θέση του στόπερ Ευαγγέλου για να προσφέρει μία ακόμα αξιόπιστη λύση στον Μαρτίνς από τη μέση και μπροστά.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος αρχηγός της εθνικής Ισραήλ πήρε και τη φανέλα με το Νο 6 που είχε μέχρι πρότινος ο Καμαρά (πήρε αυτήν με το Νο 4), διατηρώντας την "παράδοση" που τον θέλει "δεμένο" με το συγκεκριμένο νούμερο.

Στο Ισραήλ φορούσε το "6" και στην Ρωσία στα αρκετά χρόνια που αγωνίστηκε, είχε το "66", νούμερο πάντως που ήταν "πιασμένο" στον Ολυμπιακό από τον Σισέ από την περασμένη σεζόν.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.