Στην Σπάρτη ο... Μάριν!

Ο Μάρκο Μάριν όπως αναμενόταν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τους Λάκωνες (15/12, 15.00). Μικροπροβλήματα τραυματισμών προέκυψαν λόγω... “Ζωσιμάδων”.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
marin EUROKINISSI SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή (15/12, 15.00) αναμέτρηση με την Σπάρτη για το Κύπελλο και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός άσος που είχε μείνει έξω από τους αγώνες με ΑΠΟΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφει στη 18άδα μετά την προ 15 ημερών παρουσία του στα Χανιά με τον τοπικό ΑΟΧ επίσης για το Κύπελλο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα πάρει και φανέλα βασικού, αφού υπάρχει και η επιλογή του Τσόρι για να καλύψει την απουσία του Φορτούνη που έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες.

Κατά τ' άλλα, προέκυψαν αρκετοί μικροτραυματισμοί από τον αγώνα των “Ζωσιμάδων” εξαιτίας του τραγικού αγωνιστικού χώρου. Οι Ιντέγιε (σφίξιμο προσαγωγό), Ελιουνούσι (ελαφριά τενοντίτιδα στον αχίλλειο) και Φιγκέιρας (ελαφριά κάκωση στο γόνατο) θα μείνουν στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να εμπνέουν ανησυχία τα προβλήματά τους.

Εκτός έμεινε και ο Ρομαό που στην προπόνηση της Τετάρτης (14/12) χτύπησε ελαφριά στην ποδοκνημική.

Από τους θεωρητικά βασικούς δεν θα ακολουθήσουν επίσης την αποστολή στη Λακωνία οι Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης για λόγους αποφόρτισης, ενώ ούτε σε αυτό το ματς προτιμήθηκε ο Σιόβας. Έξω όπως αναμενόταν και οι τραυματίες Ελαμπντελαουί, Ζντιέλαρ και ο ανέτοιμος Καπίνο.

Αναλυτικά η 18άδα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK