Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και ετοιμάζονται για επίσημη τοποθέτηση

Το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών βρίσκει τον Ολυμπιακό σε εγρήγορση, με τους ανθρώπους του να εκφράζουν πίστη ότι και αυτές οι κατηγορίες θα πέσουν στο κενό.

Το Συμβούλιο Εφετών στέλνει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 28 κατηγορούμενους για την υπόθεση των "στημένων αγώνων", μεταξύ των οποίων και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από την πλευρά τους να δηλώνουν δικαιωμένοι.

Και αυτό γιατί έχουν αφαιρεθεί οι βαριές κατηγορίες που εκκρεμούσαν κατά του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ (κατέπεσαν οι κατηγορίες για "ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης" όπως επίσης και οι κατηγορίες για "απάτη", "εκβίαση", "ηθική αυτουργία") και η παραπομπή του στο δικαστήριο είναι μόνο για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Η πεποίθηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι πως και αυτές οι κατηγορίες θα πέσουν στο κενό όπως οι προηγούμενες και κάνουν λόγο για σκευωρία αλλά και για αλήθεια που σύντομα θα λάμψει, ενώ ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους.

Αυτό μάλιστα που αναφέρουν είναι πως η αθλητική δικαιοσύνη έχει ήδη αποφανθεί για τους αγώνες του Ολυμπιακού με Ατρόμητο και Βέροια, με τους σχετικούς φακέλους να έχουν κλείσει και να έχουν καταπέσει όλες οι κατηγορίες αφού δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για να "δέσουν" κάποια κατηγορία.

Από εδώ και πέρα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ κάτι που ενδέχεται να γίνει ακόμα και μέσα στις προσεχείς ώρες.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.