"Συμμαχία" Καρντόσο - Ιντέγε!

Σε καθημερινή βάση δουλεύει ο Μπέντο το 4-4-2 με τον Παραγουανό και τον Νιγηριανό μαζί στην επίθεση. Ο Πορτογάλος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο «ανοικτός» σε συστήματα και… πρόσωπα.

"Συμμαχία" Καρντόσο - Ιντέγε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάουλο Μπέντο δοκίμασε στην προπόνηση τους Ιντέγε και Καρντόσο μαζί στην επίθεση στο δίτερμα. Απλώς στο πρόγραμμα της Παρασκευής (23/9) υπήρχε μία διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Τώρα τους είχε για ώρα μαζί, δίνοντας την εντύπωση ότι θα τους ξεκινήσει κόντρα στην Λάρισα.

Βέβαια, οι δυο τους έχουν παίξει μαζί με τον Ηρακλή κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα όμως παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον αν θα τους δούμε στην ενδεκάδα και τους δύο.

Με τον Μπέντο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις τελικές του επιλογές αναφορικά με το αρχικό σχήμα. Δεν είναι από τους προπονητές που γενικότερα «φωτογραφίζουν» την ενδεκάδα μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων. Ώρες-ώρες δίνει και μία εντύπωση σαν να θέλει να μπερδέψει καταστάσεις παρά να… ξεθολώσει το τοπίο.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από την καθημερινή τριβή των παικτών με τον Μπέντο είναι ένα: Ότι ο Πορτογάλος όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο «ανοικτός» σε συστήματα και… πρόσωπα.

Οι ποδοσφαιριστές δεν εκτιμούν ότι θα είναι σαν τον Σίλβα που είχε 14 παίκτες και με αυτούς πορευόταν στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, αρχίζοντας ουσιαστικά να δίνει ευκαιρίες στους υπόλοιπους του ρόστερ από τον Φεβρουάριο και μετά.

Εκτιμούν δηλαδή ότι και το 4-2-3-1 θα το αλλάξει σε ορισμένα παιχνίδια από την αρχή, μετατρέποντας σε 4-4-2 με δύο επιθετικούς. Εκτιμούν επίσης ότι και ο Μιλιβόγεβιτς δεν θα έχει μόνιμη «σχέση» με την ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους ακραίους επιθετικούς.

Εδώ προχώρησε σε αλλαγή στον «άσο» και μάλιστα σε μία περίοδο που ο Καπίνο έπιανε τα… άπιαστα. Πήρε αυτό το ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Λεάλι στην Ευρώπη.

Ο Μιλιβόγεβιτς ανήκει στην κατηγορία που ίσως μείνει εκτός για να εμφανιστεί «φρέσκος» με τον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη ο Σέρβος δεν έχει παρουσιάσει σημάδια κόπωσης στο Ρέντη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καμπιάσο. Το ίδιο και με τους Σεμπά, Ελιουνούσι, αλλά και με τον Ιντέγιε που μετά την ΑΕΚ θα τρέχει στην Ζάμπια για τον προκριματικό του Μουντιάλ φορώντας τη φανέλα της Νιγηρίας.

Από τη σημερινή προπόνηση λοιπόν θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα προφυλάξει με την Λάρισα κάποιους από τους θεωρητικά «βασικούς» ενόψει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ ή θα προχωρήσει με τους ίδιους, θορυβημένος προφανώς από τα ζόρια που τράβηξε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή.

Εν κατακλείδι και για να επανέλθουμε στον τίτλο του ρεπορτάζ, «παίζει» πολύ δυνατά το σενάριο να δούμε τελικά αύριο το βράδυ στο «ΑΕLFCArena» το δίδυμο Καρντόσο με Ιντέγε στην επίθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτα έσοδα από μεταγραφές ο Ολυμπιακός: Στο TOP 100 της Ευρώπης
Τι "είδε" ο Μπέντο στην πρεμιέρα Καρντόσο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK