Συνέντευξη Μασάδο στο Contra.gr: "To 0-3 η χειρότερη εμπειρία, με έδιωξε ο Μίτσελ"

Ο Πάουλο Μασάδο μίλησε στο Contra.gr και τον απεσταλμένο στο Ζάγκρεμπ, Νίκο Γιαννόπουλο, για τον Ολυμπιακό, όσα έζησε, τις αναμετρήσεις με τη Ντιναμό στο Champions League, τον Μίτσελ και τη χειρότερη εμπειρία του.

Συνέντευξη Μασάδο στο Contra.gr: "To 0-3 η χειρότερη εμπειρία, με έδιωξε ο Μίτσελ"

Δύο χρόνια στην Ελλάδα γεμάτα τίτλους. Έφυγε πικραμένος, αλλά τον Ολυμπιακό θα τον έχει στην καρδιά του. Σύντομα και σε τατουάζ. Ο Πάουλο Μασάδο βρίσκεται πλέον στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετρά αντίστροφα για τα παιχνίδια με τους Πειραιώτες στο Champions League και μιλώντας στο Contra.gr αναπολεί όσα έζησε στην Ελλάδα. Τα καλά και τα κακά. Τους τίτλους και τον Μίτσελ. Τους φίλους και το... σουβλάκι.

"Δεν αποφάσισα εγώ να φύγω"

- Τι πιστεύεις για τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό που έρχονται;

"Ξέρω και πίστεψέ με το γνωρίζω πολύ καλά, ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες, η Δινάμο και ο Ολυμπιακός, θα παλέψουν αρχικά για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Aρα τα δύο ματς εναντίον της πρώην ομάδας μου είναι πολύ σημαντικά".

- Αρα ο μίνιμουμ στόχος είναι η τρίτη θέση...

"Κοίτα, θέλουμε φυσικά να προκριθούμε, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το χειμώνα. Αλλωστε για το στόχο αυτής της διοργάνωσης δουλεύαμε όλη την προηγούμενη σεζόν. Ολα είναι δυνατά. Η Μπάγερν και η Αρσεναλ βέβαια είναι εξαιρετικές ομάδες αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Θυμάστε τι έλεγαν για τον Ολυμπιακό στον όμιλο με Μπενφίκα, Αντερλεχτ και Παρί. Οτι δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Και όμως τα καταφέραμε".

- Πιστεύεις στο 11 εναντίον 11...

"Ναι αλλά καμία φορά είναι 14 εναντίον 11 και είναι δύσκολα (γέλια). Και στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 16 εναντίον 11 με τους πέντε διαιτητές"!

Συνέντευξη Μασάδο στο Contra.gr: "To 0-3 η χειρότερη εμπειρία, με έδιωξε ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

- Αλήθεια, γιατί έφυγες από τον Ολυμπιακό;

"Την τελευταία σεζόν μου στον Ολυμπιακό ήμουν τραυματίας και η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξα πολύ καλά. Ενιωσα πάντως ότι ο Μίτσελ δεν με ήθελε στην ομάδα. Εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και έτσι έφυγα από την ομάδα αν και είχα συμβόλαιο".

- Αρα δεν ήταν και δική σου απόφαση...

"Ηταν καθαρά απόφαση του προπονητή και όχι δική μου. Στον Ολυμπιακό ένιωθα εκείνο το διάστημα περιττός έτσι και αλλιώς. Οπότε τράβηξα το δρόμο μου".

- Στο Ζάγκρεμπ σου αρέσει;

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει η χώρα, ο κόσμος, η ομάδα. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν με θέρμη, αυτό που δίνει μεγάλη χαρά. Ολα καλά πάνε εδώ".

"To 0-3 η χειρότερη εμπειρία"

- Από τον Ολυμπιακό τι κρατάς;

"Παίζαμε για τον τίτλο και τον κατακτήσαμε δύο φορές. Στον Ολυμπιακό πήρα δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Ηταν κάτι εκπληκτικό για μένα να παίξω σ' αυτό το κλαμπ".

- Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα θυμάσαι;

"Φυσικά. Αλλά αυτό που θυμάμαι περισσότερο είναι αυτό που χάσαμε στο Καραϊσκάκη 3-0. Ο κόσμος έβαλε φωτιά στο γήπεδο και ουσιαστικά το ματς δεν τελείωσε. (σσ απευθύνεται στον υπεύθυνο Τύπου της Δινάμο που ήταν παρών και λέει “δεν μπορείς να το φανταστείς”). Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία".

Συνέντευξη Μασάδο στο Contra.gr: "To 0-3 η χειρότερη εμπειρία, με έδιωξε ο Μίτσελ"
INTIME SPORTS

- Τι πρέπει να κάνετε εσείς στο Καραϊσκάκη για να νικήσετε;

"Ξέρω καλά ότι τα πρώτα 20 λεπτά στο Καραϊσκάκη είναι πολύ κρίσιμα. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ".

- Ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι σου στον Ολυμπιακό;

"Ο Σαλίνο και ο Μανιάτης. Με τον Μανιάτη μοιάζουμε κιόλας, έχουμε το ίδιο πρόσωπο, το μούσι όλα αυτά. Κουρεύτηκαν σαν και αυτόν. Μιλούσαμε συνεχώς όσο ήμουν στην Αθήνα, αν και παίζαμε στην ίδια θέση. Βγήκα πολλές φορές μαζί του για φαγητό".

Ο μ@@@@@ς και το σουβλάκι

- Φαντάζομαι ότι η πρώτη λέξη που έμαθες στην Ελλάδα ήταν η γνωστή...

"Η πρώτη λέξη που έμαθα....χαχαχα...ναι. “Ελα ρε μ@λ@κα” (σσ στα ελληνικά)".

- Θυμόμαστε ένα περίεργο πανηγυρισμό που κάνατε με τον Μανιάτη, σας να σβήνατε ένα τσιγάρο...

"Ηταν ένα αστείο δικό μας. Το κάναμε λίγο στα αποδυτήρια με τα χέρια μας να αγγίζονται πολύ γρήγορα, σαν να ανάβουν μικρή φωτιά. Του άρεσε και μου είπε ότι πρέπει να το κάνουμε μετά από ένα γκολ στο γήπεδο. Και το κάναμε".

Συνέντευξη Μασάδο στο Contra.gr: "To 0-3 η χειρότερη εμπειρία, με έδιωξε ο Μίτσελ"

Ο Μασάντο με τον συντάκτη του Contra.gr, Νίκο Γιαννόπουλο

- Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Ολυμπιακό;

"Δεν το σκέφτομαι τόσο. Εδώ η ομάδα είναι φανταστική αλλά κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Θα το ήθελα. Γιατί να μην τελειώσω στον Ολυμπιακό, πέρασε δύο υπέροχα χρόνια".

- Τατού για τον Ολυμπιακό δεν έχεις;

"Οχι δεν έχω αλλά να ξέρετε ότι το ετοιμάζω!"

- Τι είναι αυτό που νοσταλγείς από την Ελλάδα;

"Toν κόσμο, τους οπαδούς. Και επίσης τις ελληνικές σαλάτες και το σουβλάκι (σσ και πάλι προς τον υπεύθυνο Τύπου της Δινάμο: “Πρέπει να το δοκιμάσεις όταν πάμε στην Αθήνα”)".

- Πριν από ένα μήνα αντέδρασες άσχημα στο ματς με τη Μόλντε εναντίον του κόσμου. Τι έγινε;

"Ηταν μία κακή στιγμή. Τώρα τα πράγματα εξομαλύνθηκαν. Το ξέχασαν, το ξέχασα. Νιώθω πολύ άνετα και πάλι".

- Θα μας πεις δύο λόγια για τον Μάρκο Σίλβα;

"Ξέρω ότι τον περίμεναν μέχρι τέλους για να τον υπογράψουν εφέτος. Πολύ καλός προπονητής, έκανε καλή δουλειά στην Εστορίλ και στην Σπόρτινγκ. Στην Ελλάδα σαφώς και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα".

- Πολλοί λένε ότι ο νέος Μουρίνιο...

"Ναι, το λένε. Είναι η αλήθεια. Καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι. Μιλάει συνεχώς με τους παίκτες, δίνει αυτοπεποίθηση".

- Θέλω μία ειλικρινή απάντηση: Μάξιμιρ ή Καραϊσκάκη;

"Καραϊσκάκη, είναι φυσικό για μένα!"

Τα καλύτερα του Contra.gr:

Φάκελος Ολυμπιακός: Από θέση ισχύος

Zastro: Παράγοντες, το πραγματικό πρωτάθλημα

Οι 11 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK