Τα "αγκάθια" για τον προπονητή στον Ολυμπιακό

Στην Ισπανία έχουν στρέψει την προσοχή τους οι "ερυθρόλευκοι" για τον διάδοχο του Τάκη Λεμονή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι υποψήφιοι για τον κόκκινο πάγκο είναι και… στόχοι ισπανικών ομάδων!

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο προσκήνιο είναι εδώ και πολύ καιρό οι Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και Κίκε Σετιέν, ακούστηκε μέχρι και ο Χάβι Γκράθια της Ρούμπιν Καζάν, ενώ εσχάτως στα ρεπορτάζ φιγουράριζε και το όνομα του Εντουάρντο Μπερίσο που αποχωρεί από την Θέλτα.

Σίγουρα οι πρώτοι δύο είναι στην ερυθρόλευκη λίστα. Γνωρίζουν και οι δύο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει από την πλευρά τους ότι προτεραιότητά τους είναι να συνεχίσουν στην Primera Division.

Από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο την ισπανική αγορά, θα κληθούν να περάσουν κι ένα σωρό εμπόδια. Το κυρίαρχο πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι οι προπονητές που κινούνται στην Ιβηρική, πρωτίστως θέλουν να "φάνε" ένα δεκαήμερο και μετά να πάρουν τις αποφάσεις τους. Τρανό παράδειγμα ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος είπε ότι έχει προτάσεις στα χέρια του, αλλά δεν θα βιαστεί να αποφασίσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο για τον Ολυμπιακό είναι άλλο: Οι τεχνικοί τούς οποίους έχει προσεγγίσει, βρίσκονται και στο στόχαστρο ισπανικών ομάδων.

Δεν ψάχνουν προπονητή μόνο οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Πελεγκρίνο της Αλαβές είναι στο στόχαστρο της Θέλτα. Ο Σετιέν επίσης είναι στη λίστα άλλων δύο συλλόγων (Θέλτα, Μπέτις). Με λίγα λόγια σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Σεβίλλη, Αλαβές (αν φύγει τελικά ο Πελεγκρίνο), Θέλτα, Λας Πάλμπας και Μπέτις. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να προκύψει και καμιά άλλη ομάδα από το πουθενά.

Ο ΤΖΟΥΚΙΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Δεν είναι κρυφό ότι ο Κοβάσεβιτς ασχολείται ενεργά με το θέμα του προπονητή. Είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι θα πάει στην Ισπανία για να μιλήσει με δύο-τρεις τεχνικούς.

Το μυαλό αρκετών πάει στον Μίροσλαβ Τζούκιτς που έφυγε από την Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι και είναι κολλητός του Ντάρκο. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Τζούκιτς βλέπει θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται ότι δεν βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα.

Όπως και να ‘χει, το θέμα του προπονητή θα ολοκληρωθεί στις επόμενες επτά-οκτώ μέρες. Τελειώνει ο μήνας, τελειώνει το… deadline που είχε διαρρεύσει η ίδια η ΠΑΕ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τάκη Λεμονή. Ο ίδιος ο Λεμονής πάντως περιμένει με τη σειρά του στο ακουστικό του, μήπως στο τέλος τον επιλέξουν οι Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό πάντως εδώ και μέρες κατηγορηματικά διέψευδαν ότι υπάρχει θέμα παραμονής του Λεμονή.

ΠΟΙΟΝ "ΚΟΜΜΕΝΟ" ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λέτε να το ζήσουμε και αυτό; Ο Χουάν Κάρλος Παρέδες που έπιασε λιμάνι τον Γενάρη, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και γυρίζει άρον-άρον στην Γουότφορντ.

Η πλάκα όμως είναι ότι ο διεθνής μπακ από το Εκουαδόρ φαίνεται ότι θα απασχολήσει ξανά τον Μαρινάκη. Όχι φυσικά για τον Ολυμπιακό, αλλά για τη Νότιγχαμ. Χθες στην Αγγλία υποστήριζαν ότι ο Παρέδες το πιθανότερο να συνεχίσει την καριέρα του στην Φόρεστ. Και μάλιστα συμπλήρωναν ότι είναι και θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μετακίνησή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK