Τα δύο στάδια προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Τότε αρχίζει η καλοκαιρινή δουλειά του Ολυμπιακού, ο οποίος ρίχνεται νωρίς στη μάχη της Ευρώπης. Πού πηγαίνουν εφέτος οι "ερυθρόλευκοι".

Στις 14 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο.

Ασχέτως προπονητή, όλα είναι ήδη κανονισμένα και τακτοποιημένα. Μετά το πρώτο διήμερο γνωριμίας και εξετάσεων, οι "ερυθρόλευκοι" θα φύγουν για το σταθερό προορισμό τους, το Ζέεφελντ, όπου θα παραμείνουν από τις 16 ως τις 27 Ιουνίου, θα επιστρέψουν στη βάση τους και θα ξαναφύγουν στις 5 Ιουλίου για το Βέλγιο (Γκενκ) για άλλες 11 ημέρες.

Σ' αυτό το διάστημα θα δώσουν προφανώς τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια, αυτά που θα τους βάλουν σε ρυθμό για τα προκριματικά του Champions League. Το πρόγραμμα των αγώνων θ' ανακοινωθεί όταν καθοριστεί.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...