Τα νεύρα και τα "γαλλικά" του Σιόβα

Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο γκολ στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, κάνοντας έξαλλο τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος ξεστόμισε μερικά "γαλλικά" προς τους συμπαίκτες του. Δείτε το VIDEO.

Στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-3. Ο Χερέα γύρισε την μπάλα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Ελαμπντελαουί, αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε, έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Δημήτρης Σιόβας έγινε έξαλλος με την ευκαιρία των γηπεδούχων και αφού αρχικά κλώτσησε το δοκάρι ξεστόμισε μερικά "γαλλικά" τα οποία μπορείτε να ακούσετε και στο παρακάτω VIDEO.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι εάν ο Έλληνας στόπερ τα έβαλε με τον Μαζουακού, ο οποίος είχε χαλαρή αντίδραση στην αρχή της φάσης ή με τον Ελαμπντελαουί.

Διαβάστε ακόμη:

Το πέναλτι που ζήτησε η Ξάνθη στο ματς με τον Ολυμπιακό

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.