Τελειώνει η μεταγραφή του Κασάμι και η πώληση του Μασάντο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δηλώνει πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, η αλήθεια, όμως, είναι ότι με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει συμφωνία και σύντομα θα τελειώσει η μεταγραφή. Ολοκληρώθηκε η πώληση του Μασάντο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τελειώνει η μεταγραφή του Κασάμι και η πώληση του Μασάντο

Σε διαπραγματεύσεις με τον Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ για το θέμα. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική, αφού με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει -σχεδόν- συμφωνία και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αυτό πιθανότατα θα γίνει τις επόμενες μέρες -δεν αποκλείεται και την Τρίτη.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Κασάμι με την φανέλα της Φούλαμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας:

Ο Παϊτίμ Κασάμι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1992 στα Σκόπια από αλβανική οικογένεια και ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από την ελβετική, Βιντετούρ. To 2006 και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Γκρασχόπερ, πέρασε ένα φεγγάρι από τη Λίβερπουλ ως δανεικός, ενώ στη συνέχεια η καριέρα του περιλάμβανε Ιταλία (Λάτσιο και Παλέρμο) για να καταλήξει το 2011 στη Φούλαμ. Τον Ιανουάριο του 2013, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε δανεικός στην Λουκέρνη.

O Κασάμι έχει πολιτογραφηθεί Ελβετός και έχει παίξει με όλες τις μικρότερες εθνικές ομάδες της χώρας, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ έχει συμμετοχές και με την εθνική ομάδα των Ανδρών.

Η φωτογραφία στο twitter

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασε φωτογραφία στο twitter, η οποία "έβαλε φωτιές", αφού φαίνεται να είναι... επί ελληνικού εδάφους (και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο), χωρίς βέβαια ο ποδοσφαιριστής να αποκαλύπτει το μέρος. Η φωτό, πάντως, ήταν αρκετή για να φουντώσει τα σενάρια ότι ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές, με τη συνοδεία τού μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα.

Τελειώνει η μεταγραφή του Κασάμι και η πώληση του Μασάντο

Στη Ντιναμό ο Μασάντο

Τελειωμένη είναι και η πώληση του Πάουλο Μασάντο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ο Ολυμπιακός θα βάλει ένα αξιοσέβαστο ποσό στα ταμεία του ένα χρόνο πριν τελειώσει το συμβόλαιό του και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK