"Τέλος" για Χατζησαφί, παίρνουν σειρά Καρίμ, Ανδρούτσος, Νικολάου!

Ο Εχσάν Χατζησαφί αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό ενώ όλα δείχνουν πως κουνούν μαντήλι στους Πειραιώτες μέσα στις προσεχείς ώρες, τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγα 24ωρα πριν μας αποχαιρετήσει το 2017 ο Εχσάν Χατζησαφί άφηνε τον Πανιώνιο και υπέγραφε για 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, όμως δεν ήταν γραπτό για τον Ιρανό μπακ να μακροημερεύσει στο μεγάλο λιμάνι.

Η επιστροφή του Τσιμίκα στους "ερυθρόλευκους" και η παρουσία του Κούτρη του κλείνουν το δρόμο όσον αφορά στη θέση του αριστερού μπακ, με τους Πειραιώτες να παίρνουν έτσι την απόφαση να τον αφήσουν να φύγει.

Μετά το ματς με την Μπέρνλι στην Αγγλία, η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα και οι παίκτες του Μαρτίνς πήγαν στο Ρέντη για αποθεραπεία και χαλαρή προπόνηση, όμως μεταξύ αυτών δεν ήταν ο 28χρονος μπακ και αυτό λίγο-πολύ σημαίνει πως οι τίτλοι τέλους έπεσαν για αυτόν.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ την ίδια μοίρα αναμένεται να έχουν τρεις ακόμα παίκτες που ανήκουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συμπατριώτης του Χατζησαφί, Καρίμ Ανσαριφάρντ, οδεύει προς την Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ το πιθανότερο είναι πως θα δοθούν ως δανεικοί Ανδρούτσος και Νικολάου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK