Τέλος ο Μανιάτης από τον Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Γιάννης Μανιάτη με τον Ολυμπιακό λύθηκε και ο άλλοτε αρχηγός των πρωταθλητών έμεινε ελεύθερος.

Τέλος ο Μανιάτης από τον Ολυμπιακό
Μανιάτης Ολυμπιακός

Τίτλοι τέλους για τον Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος διεθνής άσος έλυσε πριν λίγο το συμβόλαιό του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ μετά από συνεργασία έξι χρόνων. Αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2011 από τον Πανιώνιο και αποχωρεί με βελούδινο διαζύγιο, ενώ δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Σε αυτό το διάστημα μέτρησε 103 συμμετοχές και 8 γκολ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ενώ διατέλεσε και αρχηγός του. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε μετακομίσει για τον δεύτερο γύρο στο Βέλγιο όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σταντάρ (8 ματς, 2 γκολ).

O πρώην πλέον αρχηγός των "ερυθρολεύκων" που πέρασε ολόκληρο καλοκαίρι και δεν βρήκε ομάδα, πέρασε και ο Γενάρης και επίσης δεν βρήκε ομάδα, έμεινε ελεύθερος από τους πρωταθλητές και πλέον κοιτάζει να βρει αυτή τη στιγμή το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του σε πρώτη φάση εώς το τέλος της σεζόν!

Ο Μανιάτης είχε ντυθεί στα κόκκινα τον Γενάρη του 2011, πήγε πέρσι τον χειμώνα δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, επέστρεψε το κλαοκαίρι του 2016 στον Ολυμπιακό, αλλά από τον Αύγουστο ήταν ουσιαστικά ξένο σώμα για τους Πειραιώτες.

Απ' ό,τι έλεγαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σε φιλικό κλίμα.

Πριν από λίγο "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ "σφράγισε" το τέλος της συνεργασίας με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του".

Από το ύφος της ανακοίνωσης προκύπτει ξεκάθαρα ότι το διαζύγιο ήταν "βελούδινο", παρά τις αντιπαραθέσεις που είχαν δημιουργηθεί στη διάρκεια της σεζόν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK