Τέλος ο Πελεγκρίνο, Μαρτίνς και Λουτσέσκου στον ορίζοντα

Η προσπάθεια συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έλαβε τέλος την Τρίτη και οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι δεν ασχολούνται πλέον με τον Αργεντινό τεχνικό.

Τέλος ο Πελεγκρίνο, Μαρτίνς και Λουτσέσκου στον ορίζοντα

Φτου και από αρχή ο Ολυμπιακός για αναζήτηση προπονητή και ενώ η προετοιμασία αρχίζει σε 15 ημέρες (14/6).

Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν την Τρίτη ότι δεν υφίσταται πλέον περίπτωση για συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο μεγάλος στόχος. Προφανώς ο προπονητής της Αλαβές έχει άλλες επαγγελματικές προτεραιότητες.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά. Η επιλογή από την ξένη αγορά είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο προπονητής της Γκιμαράες. Ο 46χρονος Πορτογάλος έχει δυνατό βιογραφικό χωρίς όμως να έχει προπονήσει ακόμα σύλλογο απαιτήσεων και πρωταθλητισμού. Για τον Μαρτίνς όμως ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες και η Πόρτο.

Από την ελληνική αγορά οι πρωταθλητές φλερτάρουν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος κατέθεσε τα προπονητικά διαπιστευτήριά του δουλεύοντας για τρεις σεζόν στην Ξάνθη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει το συν της απόλυτης γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι δεν εμπιστεύεται τόσο την ελληνική αγορά για τις επιλογές του για τον πάγκο.

Την ίδια ώρα βέβαια δεν αποκλείεται και η έκπληξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK