Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ απ' τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Contra.gr, o Βίκτορ Σάντσεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των "ερυθρόλευκων", Γιάννη Βρέντζο.

Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ απ' τον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών ο Βίκτορ Σάντσεθ σε χρόνο ρεκόρ. Ο Ισπανός τεχνικός μετά από 44 μέρες στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενημερώθηκε πριν λίγο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ήταν μια εξέλιξη που δύσκολα μπορούσε να φανταστεί κανείς όταν οι αρμόδιοι αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα στον πρώην τεχνικό της Ντεπορτίβο, ο οποίος, ωστόσο, παρά τις προθέσεις και τη διάθεσή του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες, όπως φάνηκε στα δύο παιχνίδια με τη Χάποελ.

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται τις επόμενες ώρες, ενώ θα ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Contra.gr. O νέος κόουτς φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως και για την επιστροφή Σαλίνο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!
Πρώτη Ουζουνίδη με Ιμπαγάσα δίπλα του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK