Τέσσερις αλλαγές σε σχέση με Σπόρτινγκ ο Ολυμπιακός

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Κέρκυρα, προχωρώντας σε 4 αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνά του στην Λισσαβώνα κόντρα στην Σπόρτινγκ.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη πόνεσε τον Ολυμπιακό και πίκρανε τον κόσμο του όμως η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην προσπάθεια υπεράσπιστης του τίτλου τους, αρχής γενομένης από το ματς με την Κέρκυρα στο "Νησί των Φαιάκων".

Στο ματς για την 14η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή, ο Τάκης Λεμονής έκανε μάλιστα τέσσερις αλλαγές σε σύγκριση με τους 11 που εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα είναι οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Σεμπά και Ανσαριφάρντ που πήραν τη θέση των Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ζιλέ κα Καρσελά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK