Τη δεύτερη φορά ο Μεριά ήρθε και έμεινε...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήρθε να ρίξει τους τίτλους τέλους στο σίριαλ της απόκτησης του Γιασίν Μεριά. Ο μουντιαλικός Τυνήσιος αμυντικός ήρθε και υπέγραψε μ' ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Μια του Μεριά, δυο του Μεριά. Τρίτη δεν θα υπήρχε. Γι' αυτό και τη δεύτερη φορά που ταξίδεψε στην Ελλάδα ο Τυνήσιος στόπερ, δεν είχε την αρνητική έκβαση της πρώτης. Αντιθέτω, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Ήταν ο κεντρικός αμυντικός που πρωτοήθελαν οι "ερυθρόλευκοι", μια υπόθεση που κυνήγησαν καιρό και την οποία -ασχέτως αν υπαναχώρησαν την πρώτη φορά λόγω των απαιτήσεων της Σφαξιέν- δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Έπαιξαν με τους δικούς τους όρους και στο φινάλε "νίκησαν" αποκτώντας τον 25χρονο στόπερ. Ο οποίος πίεσε κι αυτός από την πλευρά του προκειμένου να βρεθεί σημείο επαφής, να γεφυρωθεί το χάσμα  και να "κλείσει" η δουλειά.

Ο Μεριά, όχι μόνο ήταν στη μουντιαλική 23άδα της Τυνησίας, αλλά μέτρησε 3 συμμετοχές ως βασικός.

 

 

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.