Θεοδωρίδης: "Αργά ή γρήγορα ο Κοντονής θα ξαναρχίσει το Κύπελλο"

Την άποψη ότι ο Σταύρος Κοντονής θα υποχωρήσει και το Κύπελλο θα συνεχιστεί κανονικά εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, εκ των εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακού στη σύσκεψη της Super League.

Θεοδωρίδης: "Αργά ή γρήγορα ο Κοντονής θα ξαναρχίσει το Κύπελλο"
Θεοδωρίδης Ολυμπιακός

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν εκ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στη σύσκεψη κορυφής που οργανώθηκε την Τρίτη στα γραφεία της Super League και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της μίλησε για το Κύπελλο, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και την... απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ.

O αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" είπε φεύγοντας: " Είχα καιρό να έρθω στη Λίγκα. Τα ίδια και τα ίδια. Δεν έμαθα κάτι περισσότερο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το ντέρμπι της Κυριακής. Τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη είναι μοναστήρι. Εγώ θέλω να το κάνουμε παιχνίδι Champions League. Ζητώ από τον κόσμο να είναι ήρεμοι. Να φωνάζουν οι φίλαθλοι, αλλά να είναι κόσμιοι. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση από εμάς στα αποδυτήρια. Το επαναλαμβάνω: είναι ένα ντέρμπι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Να γίνει σε επίπεδο Champions League

Είναι πρόβλημα του κ.Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, αν δεν θέλει να κατέβει στη ρεβάνς. Στο Κύπελλο συμμετέχουν ομάδες από όλες τις κατηγορίες. Είναι ασέβεια να ματαιωθεί το Κύπελλο. Στην Αγγλία είναι ιερός θεσμός. Δεν μπορούν να το στερήσουν από τον κόσμο. Εμάς μας τραβάνε για ψύλλου πήδημα. Πιστεύω ότι θα γίνει το Κύπελλο. Αργά ή γρήγορα ο κ.Κοντονής θα δώσει εντολή να ξαναρχίσει το Κύπελλο. Αυτό θέλω να πιστεύω. Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και πάμε για το νταμπλ. Σέβομαι τη γνώμη του καθενός. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Είδατε ότι ο Τούντορ μίλησε με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και απ'ό,τι έμαθα τον έδιωξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι των 16 της Super League

Ένταση και αντεγκλήσεις στη σύσκεψη της Λίγκας

Έξαλλος Σαββίδης: "Να διακοπεί το πρωτάθλημα, πλέον είμαι και Ρωσοπόντιος!"

Γι' αυτό δεν πήγε ο Αλαφούζος στη σύσκεψη ιδιοκτητών

Με "Γαύρο" και "Πρωταθλητή" ο Θεοδωρίδης

Ο ιδιοκτήτης που πήγε στα παλιά γραφεία

Δεν πήγε στη συνεδρίαση της Super League ο Πανόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK