Θεοδωρίδης: "Μου λένε είσαι εκπληκτικός, ξεβράκωσέ τους"

Νέες δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σε τηλεοπτικό σταθμό για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τις παραιτήσεις των ΕΠΟ και ΚΕΔ ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Σταύρου Μάνταλου, μιλώντας στην κάμερα του "AΡΤ".

"Έχετε ακούσει διαιτητή ότι απευθύνθηκε σε μένα χωρίς να πω το όνομά του; Αυτό έγραψε στο φύλλο αγώνα. Και τι του είπα; "Είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται". Στη φυσούνα του το είπα και το σκέφτηκε μισή ώρα. Δεν μου το είπε εκείνη την ώρα, γιατί δεν είναι και άντρας. Πήγε στα αποδυτήρια και έκανε συσκέψεις και μου λέει δεν σας επιτρέπω να μπείτε στον αγωνιστικό χώρο. Πες μου εσύ στα ελληνικά τι σημαίνει αυτό; Να με βγάλει εμένα, τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, αν δεν είχε το μυαλό του σε άλλα πράγματα.

Το χειρότερο για την ΚΕΔ και για όλους είναι ότι τελείωσε το ματς και πήγα να δω τι γράφει στο Φ.Α. μαζί με τον παρατηρητή της Λίγκας. Μπαίνω μέσα και μου λένε είναι ο κ. Μπίκας και μιλάει με τους διαιτητές, αλλά δεν ήταν. Ο Δημητριάδης ήταν με ένα σύμβουλο της ΑΕΚ κλειδαμπαρωμένοι. Που ξέρω εγώ πόσες φορές μπήκαν μέσα και τα βρήκαν; Σε τέτοιο ναρκοπέδιο έπαιζε ο Ολυμπιακός. Τα άλλα τα αφήνω.

Το πέναλτι στον Μποτία και τις ανάποδες κάρτες. Φόρτωσε την άμυνά μας με κίτρινες. Τον ξέρω καλά, τα ίδια είχε κάνει και στην Ξάνθη που πήγαν να σπάσουν το πόδι του παίκτη μας. Οι εξυγιαντές να παραιτηθούν και ο Κουκουλάκης με τον Τριτσώνη και όλοι είναι λίγοι και όλοι από την ΕΠΟ ελάχιστοι. Εκτός και αν έχουν τον σκοπό τους. Εγώ τους ξεσκέπασα. Με πήραν από τη Θεσσαλονίκη και από όλα τα μέρη άλλοι φίλαθλοι, όχι φίλοι του Ολυμπιακού, άλλοι φίλαθλοι. Και μου έλεγαν εμείς που είμαστε εναντίον σου, σου λέμε είσαι εκπληκτικός, ξεβράκωσέ τους", υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK