Τι άλλαξε με Μιραλάς από το καλοκαίρι

Όσο πλησιάζει το παράθυρο του Ιανουαρίου τόσο το όνομα του Κέβιν Μιραλάς θα μπαίνει στην "ερυθρόλευκη" καθημερινότητα. Η διαχείριση του ζητήματος από τον Ολυμπιακό και η αλλαγή στάσης της Έβερτον.

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ο ποδοσφαιριστής που συνδυάζει δύο βασικά στοιχεία: "κουμπώνει" αγωνιστικά σ' αυτό που θέλει να παίξει ο Τάκης Λεμονής και είναι τρομερά αγαπητός στο κοινό.

Γι' αυτό και από τον Αύγουστο, όταν και δεν υπήρξε αίσια έκβαση στην υπόθεση, η πόρτα του Ρέντη για τον Βέλγο παρέμεινε ορθάνοικτη. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος - φλερτ με τον Μιραλάς και της κουβέντας για επιστροφή. 

Τι μεσολάβησε αυτό το τρίμηνο; Αφενός το γεγονός πως ο Μιραλάς δεν περνάει καλά στο Λίβερπουλ αφετέρου η στάση της Έβερτον. Οι "άνθρωποι" των "ζαχαρωτών" καταλαβαίνουν πως έναν ποδοσφαιριστή που δεν ευχαριστιέται αυτό που κάνει δεν μπορείς να τον δεσμεύσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, πληρώνοντάς τον μάλιστα ακριβά, και αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο διαλλακτικοί με τα χρήματα που ζητούν για να τον παραχωρήσουν.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έφτασε, σύμφωνα με πηγές, μέχρι τα 5 εκατομμύρια, οι Άγγλοι ζητούσαν σχεδόν τα διπλά θέλοντας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Τους ξέμεινε όμως και τώρα τα δεδομένα έχουν μεταβληθεί, αφού το χάσμα αυτό έχει γίνει... απόσταση που θα μπορούσε να καλυφθεί, αν μπει νερό στο κρασί όλων. Λίγο πάνω - λίγο κάτω, άκρη είναι πιθανό να βρεθεί.

Ο ατζέντης του Μιραλάς έχει ενημερώσει με όποιον τρόπο πως ο πελάτης του όχι μόνο παραμένει διαθέσιμος, αλλά θα ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στον Πειραιά, οπότε οι εξελίξεις μέσα στον Δεκέμβριο αναμένονται χειροπιαστές. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.