Τι αποφάσισε ο Μπέντο για Μανιάτη

Αποκαλυπτικές δηλώσεις με πολύ νόημα από τον Πορτογάλο κόουτς του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη στην ομάδα. Τι περιμένει ο Μπέντο από τον 30χρονο παίκτη και τι υπογράμμισε αναφορικά με την απόφασή του να αποκλείσει τον Κώστα Φορτούνη από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Τι αποφάσισε ο Μπέντο για Μανιάτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη στις προπονήσεις του Ολυμπιακού άφησε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι από τη συμπεριφορά του διεθνούς άσου θα εξαρτηθεί το μέλλον του στην ομάδα.

Διευκρίνισε ότι όλοι σέβονται τον αρχηγό αλλά και εκείνος θα πρέπει να σεβαστεί τους πάντες στην ομάδα καθώς και το ότι κάποιοι είναι πιο μπροστά από αυτόν με θέα την 11άδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου στην κάμερα της NOVA, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι ο Κώστας Φορτούνης θα μείνει εκτός από το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Για την περίπτωση του Μανιάτη και την συζήτηση που είχε με τον Σκίμπε:

Είναι ένα θέμα το οποίο έχει προκύψει πριν από την άφιξη μου στην ομάδα και ένα θέμα που έχουμε προσπαθήσει πραγματικά να λύσουμε. Κάτι που συζήτησα και με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, τον κ. Σκίμπε. Έχουμε αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να λυθεί αυτό το θέμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όσον αφορά το συμφέρον της ομάδας, το συμφέρον του ποδοσφαιριστή. Είναι δύσκολη η κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο Μανιάτης, όπως και η κατάσταση στην ομάδα.

Έχουμε 30 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να έρθει και να βρει ξαφνικά τη θέση ένας παίκτης μέσα στην ομάδα. Υπάρχει ο μέγιστος σεβασμός στο πρόσωπο του, υπάρχει όμως και ο μέγιστος σεβασμός στο πρόσωπο των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δουλεύουν τόσο καιρό.

Θέλουμε λοιπόν να λυθεί αυτό το θέμα, ξεκινάμε με όλη την καλή διάθεση, με γνώμονα το συμφέρον του παίκτη, τι θα είναι καλύτερο για εκείνον, τι θα είναι καλύτερο για την ομάδα και πάντα με όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε να λυθεί το θέμα αυτό και αυτό θα κάνουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK