Τι δίνει στον Ολυμπιακό η επιστροφή του Σεμπά στη δράση

Ο Τάκης Λεμονής έχει πια στη διάθεσή του και τον Σεμπά μετά από πολυήμερη απουσία. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει για να δώσει πνοή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σεμπά έχει να αγωνιστεί από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανώνιο αλλά πλέον επιστρέφει.

Αν κάτι έχασε ο Ολυμπιακός όλο αυτόν τον καιρό από την απουσία του Βραζιλιάνου είναι η δημιουργική του πνοή (έστω και αν πολλές φορές είναι άτσαλος στην τελική προσπάθεια) αλλά και τα γεμίσματά του!

Εχοντας χάσει και τρία ματς, ο Σεμπά είναι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού στις...μεταφορέμενες μπάλες μέσα στην περιοχή, κάτι που αποδεικνύει ότι ο άσος των "ερυθρόλευκων" ψάχνει συνεχώς τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Οφόε που αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την Σπόρτινγκ.

Στην εξέδρα θα κάτσουν επίσης οι Ανδρούτσος και Νικολάου που είχαν επιβαρυνθεί με τα ματς της Εθνικής Ελπίδων, ο Ζντιέλαρ, ο Βούκοβιτς που γύρισε "σκοτωμένος" από την Κίνα, ο Μπεν, ο τιμωρημένος Ρομαό και οι Εμενίκε, Μίλιτς που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK